2023. július 7., péntek

Hamarosan megjelenik 'Az Ezerfejű történetei' első kötete: 'A vadász'

ELŐFINANSZÍROZÁS ITT:

https://ezerfeju.hu/elofinanszirozas/

Mi történik, ha az általunk ismert világba beszabadulnak az ősi mítoszok teremtményei, és velük együtt minden, amiben az ember valaha hitt? ‘Az Ezerfejű Történetei’ egy képregénysorozat, amin 2018 óta dolgozunk. Minden rész más és más szereplő történetét meséli el, mindig a főhős szemszögéből.

A látszólag egymástól független történetek hatnak egymásra, kereszteződnek, összefonódnak, és így építik fel az Ezerfejű világát.



 Hamarosan megjelenő első kötetünk a ‘Vadász’ a hosszú, és szerteágazó történet legelejét meséli el: hogyan és miért került Theo Rosvein, a szépreményű Oxfordi diák viharverten, számszeríjjal és kőris karókkal felfegyverkezve Granadába, egy Castór de Lleco nevű hiedelemlény lakására?

A kötet előzménye, az ‘Ulfhednar’ megjelent 2022 őszén az Alig Használt Képregények antológia 3. számában. Keressétek a KépregényDepó webshopjában (www.kepregenydepo.hu). Ez a ‘Vadásztól’ némileg független, rövid előzménytörténet arról, hogy ki volt Gróa Kolskeggjardóttir és mi volt az alapja annak, hogy 1997-ben nyilvánosság elé állt, leleplezve a farkasemberek létezését.

Az első kötet, a ‘Vadász’ az őszi képregénybörzén jelenik meg 2023. októberében.

Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, a Ti segítségeteket kérjük: az ‘Előfinanszírozás’ menü alatt több csomagot is találtok, aminek a megrendelésével támogatjátok a kötet megjelenését. Ez a következőképpen zajlik: ti megrendelitek a nektek tetsző csomagot és előre elutaljátok az árát – amiből mi aztán őszig megjelentetjük a ‘Vadászt’, amit az őszi képregénybörzén vehettek át személyesen, vagy utána postai úton. A csomagok a megjelenés után már nem lesznek elérhetőek, de az egyes termékeket teljes áron ezután is meg lehet vásárolni – ezt a ‘Rendelés’ gomb alatt találjátok.

Köszönjük a támogatást, és ne feledd: a rendelések és előfinanszírozások teljesítése a 2023-as őszi Budapesti képregénybörzén, illetve utána történik meg.

ELŐFINANSZÍROZÁS ITT:

https://ezerfeju.hu/elofinanszirozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése